Használtál már irodai alkalmazást, de még hiányosságaid vannak a Word és Excel használatában, vagy szeretnél belekóstolni a Photoshop világába? Ha a nyári lazulás mellett szívesen képeznéd magad, szeretettel várunk 2017. június 12 – szeptember 15 között az alábbi intenzív tanfolyamainkon. Részletes tematikát, helyszíneket és tervezett időpontokat a tanfolyami leírásokban találsz:

Ms Word alapok - 16 óra

Ezt az intenzív tanfolyamot kimondottan kezdők számára ajánljuk, akik rendelkeznek készség szintű Windows felhasználói ismeretekkel, de még nem, vagy csak kis mértékben használtak eddig Office szövegszerkesztőt.

Érdekel

Ms Excel alapok - 16 óra

Ezt az intenzív tanfolyamot kimondottan kezdők számára ajánljuk, akik rendelkeznek készség szintű Windows felhasználói ismeretekkel, de még nem, vagy csak kis mértékben használtak eddig Excel táblázatkezelőt.

Érdekel

Photoshop műhely

Ezt a tanfolyamot akkor ajánljuk, ha szívesen megismerkednél a Photoshop alapjaival, de még nem köteleződnél el nagyobb óraszámú tanfolyamra, vagy ha már van Photoshopod, de nem boldogulsz a használatával.

Érdekel

Angol kezdő nyelvoktatás

12 alkalmas angol nyelvi bérlet kezdőknek. Kiscsoportos angol kezdő nyelvoktatás / korrepetálás akár már 2 főtől!

Érdekel