Nyári tábort, vagy rendezvényt szervezel, de nincs még plakátod a hirdetéshez? 

Nálunk a legjobb helyen jársz! Az alábbi űrlap kitöltésével kérj egyedi ajánlatot nyári táboraid, rendezvényeid kreatív anyagának elkészítésére! Ha egyenlőre csak érdeklődnél, vagy kérdésed van, kérj ingyenes visszahívást a VHK betűkód sms-ben történő elküldésével a +36 20 363 48 18 telefonszámra. 24 órán belül visszahívunk!

Lovas plakát
Lovas plakát
Lovas plakát
Lovas plakát

Ismerd meg az Equigroup.hu-t!

Célunk, hogy minden magyar lovashoz eljuttassuk a megújulás lehetőségét, akár lovas logótervezésről, weboldal készítésről, vagy kiadványszerkesztésről legyen szó. Ha ismersz lovardákat, lovas egyesületeket, esetleg tagja vagy bármely más lovas társulásnak, ne habozz velük megosztani ezt a küldetést!

Előtte néhány percben ismerj meg bennünket! Az alábbi játékos kérdőív kitöltése nagyjából 3 percet vesz igénybe, viszont a ráfordított idő egy klassz nyereményt érhet! A helyes válaszadók között december 15-én egy Barefoot Airflow átszellőző lábvédő szettet sorsolunk ki.
Beküldési határidő: 2016. december 14.
A játék nyertese: Gombásné Magyar Csilla

Játékszabályzat  – “Ismerj meg” promóciós játék

1. A nyereményjáték szervezője

A játék szervezője az Equigroup.hu oldal üzemeltetője, Mile Nikolett E.V., 1134 Budapest, Kassák Lajos utca 72. (továbbiakban Szervező). A játékban önkéntesen részt vevő személyek adataiból Szervező üzletszerzési és kapcsolat felvételi listát állít össze, ezek közvetlen üzletszerzési céllal történő felhasználása érdekében. Az üzletszerzési listát harmadik fél felé nem továbbítja.
A játék során önkéntesen, a fentiek ismeretében az általad megadott személyes adataidat, valamint kérdéseinkre adott válaszaidat tároljuk és felhasználjuk abból a célból, hogy a Te érdeklődési körödnek leginkább megfelelő termékeket és szolgáltatásokat érintő, közvetlen üzleti ajánlatokról tájékoztassuk.

2. A nyereményjáték szabályai

Jelen szabályzat a http://www.equigroup.hu/ismerj-meg/ címen elérhető promóciós játékban való részvételre, és a játékba való űrlap elküldése során megadott személyes adatok kezelésére vonatkozik. A nyereményjátékra történő űrlapok beküldése 2016. december 1. és 2016. december 14. között tart.
A játékban kizárólag magyarországi állandó lakóhellyel rendelkező, 18. életévet betöltött, cselekvőképes személy jogosult, aki: 

  • a http://www.equigroup.hu/ismerj-meg/ weboldalon a fenti határidőn belül beküldi a nyereményjáték adatlapját
  • a beküldés során a következő, érvényes, valós adatait megadja: név, e-mail cím

3. A nyeremény, kézbesítés

1 db Barefoot Airfow lovas lábvédő szett. A nyeremény tartalmazza a Magyarország területén történő kézbesítési költségeket is. A nyereményt a Barefoot magyarországi képviselete továbbítja postai úton, nyertes a postázási adatainak átadásához hozzájárul. A nyeremény kézbesítési időpontja változó lehet a kívánt méret készleten való rendelkezésére állásától függően. A nyeremény másra át nem ruházható és készpénzre át nem váltható.

4.  A nyertes kiválasztása

Szervező a nyereményt a kérdőívet valós adataival és helyes válaszokkal beküldő játékosok között sorsolással ítéli oda. A sorsolás során egy fő kerül kiválasztásra. A Szervező a sorsolást 2016. december 15-én tartja.
A Szervező a nyertest a kérdőíven megadott e-mail címen értesíti, valamint a nyertes nevét Facebook oldalán közzéteszi. A Szervező kizárja a felelősségét abban az esetben, ha a nyertes adatai pontatlansága vagy változása miatt nem értesül a nyereményről. Ha a Szervező email-en (2 próbálkozás) nem tudja a nyertest elérni, és a nyertes nem jelentkezik a kihirdetéstől számított egy héten belül, akkor az ajándékra való jogosultság elvész és a későbbiekben e miatt semmilyen igény nem támasztható a Szervezővel szemben. Amennyiben a nyertes nem érhető el, és jelen pont szerinti határidőn belül nem jelentkezik a nyereményért, pótnyertes kijelölésére nem kerül sor. A nyereményjátékban nem vehetnek részt Szervező közeli hozzátartozói, valamint egyéb, a lebonyolításban közvetlenül közreműködő cégek tulajdonosai, vezető tisztségviselői és azok Ptk. szerinti közeli hozzátartozói.

5. Adatkezelési szabályok, tájékoztatás

Tájékoztatunk, hogy a nyereményjátékban való részvétel önkéntes. A játék keretében megadott adataid Szervező visszavonásig kezeli. Az adatkezelésben érintett adatok köre a regisztráció során megadott adatok egésze: név, e-mail cím. A játék időtartama alatt a regisztráció során megadott személyes adatokat a Szervező a játékkal összefüggésben, kapcsolattartás és adminisztráció céljára kezeli.